October 2, 2018

TV Kombi Article – News about the art show

Article by TV Kombi, about art students from the school Jakov Xoxa visiting the new Fier City Gallery “Vilson Kilica”, and the discussion with LosArt.  
October 1, 2018

Remarks From the Mayor of Fier – Armando Subashi

Galeria e Artit “Vilson Kilica”, një vatër e ngrohtë edhe për artistët e ardhshëm. Jo vetëm ekspozita, por dhe… Posted by Armando Subashi – Faqja Zyrtare […]
September 27, 2018

Appearance on Radio Vala

LosArt – © 2018 Radio Vala
September 26, 2018

Cities of Peace – Museum of Kosovo

LosArt – Museum of Kosovo
error: Content is protected !!