Remarks From the Mayor of Fier – Armando Subashi

Appearance on Radio Vala
September 27, 2018
TV Kombi Article – News about the art show
October 2, 2018

Remarks From the Mayor of Fier – Armando Subashi

Galeria e Artit “Vilson Kilica”, një vatër e ngrohtë edhe për artistët e ardhshëm. Jo vetëm ekspozita, por dhe…

Posted by Armando Subashi – Faqja Zyrtare on Monday, October 1, 2018

error: Content is protected !!